Duke Treguar 1–21 nga 50 rezultate

Trego Filtrat

Dielli brenda burgut tim

Vjen një njeri

Mjegulla e kuqe

Vajza daneze

Simfonia e pambaruar

Qiell nen flake

Kurbani ballkanik

Zonja e Vetmuar

Ajo

Koha e dhive

Shtegu i parfumeve

Dashuria e Talatit me Fitnetin

E bardha dhe e zeza

Paraja

Afshi i gjakut

Porosia e tete

Ne kerkim te Xhulias

Genjeshtarë të vegjël

Vajza e keqe

Verberia

Udhëtimi i elefantit