Duke Treguar 22–42 nga 47 rezultate

Trego Filtrat

Labirintet e Medeas

Nuk jam ëngjëll

Skënderbeu i shpërfytyruar

Dashuria ne kohen e komunizmit

Nje burre

Spaci

Sashenka

Verberia

Vajza e keqe

Genjeshtarë të vegjël

Ne kerkim te Xhulias

Afshi i gjakut

Paraja

E bardha dhe e zeza

Dashuria e Talatit me Fitnetin

Shtegu i parfumeve

Koha e dhive

Ajo

Zonja e Vetmuar

Kurbani ballkanik

Qiell nen flake