Duke Treguar 1–21 nga 81 rezultate

Trego Filtrat

Zemra e patriotit

Golgotha e kuqe

Dielli brenda burgut tim

Mjegulla e kuqe

Vjen një njeri

Keqkuptimi dhe balloja

Valeria

Kurrë gri

Aromat e vjeshtës

Vajza daneze

Simfonia e pambaruar

Qiell nen flake

Kurbani ballkanik

Ajo

Zonja e Vetmuar

Tercina te zemres

Sekretet e krijimit te shtetit te Izraelit

Qytete dhe qyteterime

Koha e dhive

Mariza

Shtegu i parfumeve