John A.Barnes

Lidershipi i John F.Kennedy

(1 përshtypje)

Ky libër na sjellë të plotë figurën e presidentit John F. Kennedy në të gjitha dimensionet e saj.Në këto faqe shpaloset me vërtetësi profili i një njeriu idealist por pa iluzione siÇ kishte dëshirë ta quante veten.

John F. Kennedy ishte një ithtar i paqes në botë ,ai ishte ideatori dhe themeluesi I trupave të paqes, për nxitjen e paqes  dhe miqësise midis kombeve.Ai ishte njeriu që shmangu me mjeshtëri fillimin e një lufte te tretë botërore dhe një katastrofe bërthamore për mbarë njerëzimin.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

John A.Barnes

John Arundel Barnes (9 shtator 1918 - 13 shtator 2010) ishte një antropolog dhe sociolog australiano-britanik. Deri në vdekjen e tij në vitin 2010, Barnes mbajti postin e Profesorit Emeritus të Sociologjisë, anëtar i Kolegjit Churchill. Nga 1969 deri 1982, ai mbajti postin e Profesor i Sociologjisë në Universitetin e Kembrixhit. Pozitat e mëparshme përfshijnë postet e fakultetit në antropologji sociale në Universitetin e Sidneit dhe Universitetin Kombëtar Australian në Canberra. Ai gjithashtu ishte i lidhur me Akademinë e Shkencave Shoqërore në Australi, Kolegjin Universitar në Londër, Kolegjin St John's, Kembrixh, Kolegjin Balliol, Oxford dhe Instituti Rhodes-Livingstone. Barnes ishte një student i Max Gluckman në Shkollën e Mançesterit.

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Lidershipi i John F.Kennedy

  1. Ardijan Reka

    Një manual real, nga një spektër interesant mbi jetën e JFK.

    Ardi, Kaçanik.

Shto një përshtypje