Aroma e gjetheve te limonit


Aroma e gjetheve te limonit flet për Julianin, një të mbijetuar nga kampet e përqëndrimit i cili vitet e jetës i ka shpenzuar duke gjurmuar çdo komandant nazist dhe Sandrën një vajzë të re shtatzanë e cila nuk di çfarë te bëj me jetën e saj. Ngjarjet zhvillohen në një qytezë të vogel të Spanjës në Alikante dhe titulli origjinal është “Lo que esconde tu nombre”. Historia vazhdon me shumë të papritura dhe në këtë libër tregohet më së miri dashuria për tjetrin dhe për një person që sapo e kemi njohur dhe zemra na thot që është njeri i mirë

INTRO

Kategoria:

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Aroma e gjetheve te limonit”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Required fields are marked *