Kryqtari i fundit


Duke qenë gazetar, pra teknolog I fakteve të realitetit,por edhe një lloj shoferi I makinës së kohës ,qëllimi im ishte që bashkë me lexuesin të bënim një udhëtim në shek. e XV për t’I shqyrtuar faktet dhe dokumentet e asaj kohe në vete të parë .E në kthim lexuesi në një farë mënyrë ta “shkruante” vetë historinë e Skenderbeut-Virgjili Kule

INTRO

Kategoria:

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Kryqtari i fundit”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Required fields are marked *