Lidershipi i John F.Kennedy


Ky libër na sjellë të plotë figurën e presidentit John F. Kennedy në të gjitha dimensionet e saj.Në këto faqe shpaloset me vërtetësi profili i një njeriu idealist por pa iluzione siÇ kishte dëshirë ta quante veten.

John F. Kennedy ishte një ithtar i paqes në botë ,ai ishte ideatori dhe themeluesi I trupave të paqes, për nxitjen e paqes  dhe miqësise midis kombeve.Ai ishte njeriu që shmangu me mjeshtëri fillimin e një lufte te tretë botërore dhe një katastrofe bërthamore për mbarë njerëzimin.

INTRO

Kategoria:

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Lidershipi i John F.Kennedy”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Required fields are marked *