Lysien Leveni


Edhe pse I papërfunduar ,Lysien Leveni ,mbetet një nga kryeveprat e Stendalit dhe të letërsisë franceze.Një vepër me vlera të mëdha e të shumta ,që të ndihmon të kuptosh një epokë të rëndësishme të zhvillimit shoqëror e politik të evropës borgjeze; e për më tepër me problemet që ngre hedh dritë mbi dilemat e njeriut të sotshëm te kësaj shoqërie.

INTRO

Kategoria:

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Lysien Leveni”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Required fields are marked *