Zanafilla dhe kuptimi i komunizmit rus


Zanafilla dhe kuptimi i komunizmit rusNjë libër ku ka gjetur pasqyrim: – transformimi i inteligjencies ruse, – transformimi i mesianizmit dhe – transformimi që pësoi marksizmi klasik në Rusi në vitet ’40 në shek. XIX

INTRO

Kategoria:

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Zanafilla dhe kuptimi i komunizmit rus”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Required fields are marked *