FAQS

 Tel:+355 4 2233 308
E-Mail: [email protected]

 2SIGAL BUSINESS CENTER
Blv.: “Zogu I”, nr. 1, Tiranë, Shqipëri

 Marketing
[email protected]

Si të regjistrohem?

Regjistrimi është shumë I thjeshtë .

Mund të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe të filloni menjëherë regjistrimin.

https://audiobooks.al/audio-books-abonohu/

Unë jetoj jashtë Shqiperisë, a mundem të dëgjoj libra?

Audiobooks.al është mund të dëgjohet kudo dhe kurdo nga cdo cep I botës ku ka shqiptarë.

A mund të dëgjoj libra pa internet ?

Momentalisht nuk mund t’I dëgjoni pa internet,por në të ardhmen do përpiqemi të shtojmë vecori të reja për këtë shërbim.

Cfarë përmbajtje konsiderohet e papërshtatshme?

Cdo përmbajtje që ka si synim të denigrojë  në ofendime,paragjykime fetare,raciste dhe fjalor të papërshtatshëm për një faqe serioze.

Unë do të udhëtoj në një vend tjetër a mund ta përdor këtë shërbim?

Patjetër qe po,mjafton të keni një smartphone ose kompjuter me internet.

Me kë mund të kontaktoj nëse kam ndonjë pyetje ose dua të raportoj një përmbledhje?

Ju mund të kontaktoni në [email protected]

A mund të dëgjoj libra nga telefoni im?

Patjetër , Mund te degjoni nga cdo telefon, tablet apo kompjuter  që dispononi.

A mund të përdor wi-fi për të dëgjuar libra?

Nëse doni të kurseni gigabitet në paketën tuaj telefonike,ne ju sugjerojmë të lidheni në wi-fi.

Si mund të marr informacione mbi sigurimet?

Duke klikuar në faqen zyrtare  www.sigal.com.al

Mund të degjoj më shume se një audiobook në muaj?

Pasi te rregjsitroheni, mund të degjoni sa të deshironi, nuk ka limite.

Pse keni nje proces per aprovimin e përshtypjeve?

Në mënyre që diskutimet të përmbajnë respekt  për punën e bërë dhe të mbrohemi nga abuzimet që mund të vijnë në forma të ndryshme.

Ekipi ynë nuk është pro censurimeve dhe nuk e ka për qëllim këtë, por përshtypjet e papërshtatshme, ose jokonstruktive do të hiqen në mënyrë  diskrete nga ekipi i audiobooksit.

Nëse   nëse  vleresimi juaj është miratuar ai do të shfaqet në faqen tonë brenda tre ditëve.

A mund ti shkarkoj librat?

JO, Librat nuk mund te shkarkohen

Lexoni Termat dhe Kushtet e Faqes:

Kushtet e Përdorimit

300 Libra
50000 Përdorues
12 Kategori