I nderuar përdorues,

Ju keni hyrë në faqen zyrtare të Audiobooks.al. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Ndalohet rreptësisht riprodhimi, kopjimi apo çdolloj mënyrë tjetër e përdorimit të të dhënave dhe materialeve që përmban kjo faqe.

Materialet audio janë pronësi e Audiobooks.al dhe nuk lejohet të shkarkohen apo riprodhohen!

Duke pranuar kushtet e perdorimit ju pranoni te merrni emaile informative dhe marketingu.

Shfrytëzimi i materialeve është shkelje e te drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi. Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin.

Të gjitha të drejtat i gëzon Audiobooks.al.

 

SI TË NA KONTAKTONI
 
Kerkesat per informacion ne lidhje me politiken tone te privatesise dhe kushtet e perdorimit mund te dergohen me e-mail ne adresen [email protected]