Te flasesh per vetveten

Në këtë autobiografi, Sheri Bler e shoqëron lexuesin në një udhëtim magjepës nga gjiri i klasës punëtore të Liverpulit deri në zemër të sistemit ligjor britanik dhe më pas në 10 Downin Street si bashkëshortja e kryeministrit.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Additional information

Additional information

Autore

Cherie Blair

Info rreth Autorit
Author Picture

Cherie Blair

Lindi më 23 shtator 1954 në Spitalin e Përgjithshëm Fairfield , Bury, Lancashire , Angli, dhe u rrit në Ferndale Road, Waterloo , Merseyside, në veri të Liverpool . Edhe pse lindja e saj u regjistrua si "Cherie", për shkak të ndikimit të gjyshes së saj nga nëna, ajo u pagëzua "Tereza Cara" në respekt të kërkesës që asaj t'i jepej një emër shenjtor. Babai i saj, aktori britanik Tony Booth , la nënën e saj, aktoren Gale Howard (mbiemri Joyce Smith; 14 shkurt 1933 - 5 qershor 2016), kur Cherie ishte 8 vjeç. Cherie dhe motra e saj më e vogël Lyndsey u rritën më pas nga Gale dhe gjyshja e tyre nga babai Vera Booth, një e devotshme.Katolike romake me origjinë irlandeze. Motrat ndoqën shkollat katolike në Crosby , Merseyside. Cherie Booth mori pjesë në Gramatikën e Konventës së Seafield , e cila tani është pjesë e Kolegjit Katolik të Zemrës së Shenjtë , ku ajo arriti katër nivele si në A Levels .
Ajo lexoi drejtësi në Shkollën Ekonomike të Londrës dhe u diplomua me nderime të klasit të parë . Më vonë ajo u regjistrua në Kolegjin e Drejtësisë dhe kreu kursin profesional të Avokatit . [3] Ajo doli në krye të vitit të saj në provimet e jurisprudencës, [4] ndërsa jepte drejtësi në Politeknikun e Londrës Qendrore (Universiteti i Westminster). [ citimi i nevojshëm ] Ajo ishte kandidatja laburiste për vendin e sigurt konservator të Thanet-it të Veriut në Kent në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 1983 , duke humbur ndaj Roger Gale.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Te flasesh per vetveten”