Psikologjia e qenit


Dashuria e Sazan Gurit për kafshët është pjesë e shkrimeve të nuk mungon të përfshihet në libra siç për kafshët, dhe në veçanti për qentë na bëri që t’iu jepnin lexuesve librin e rradhës në llojin e vet, siç ishte “Psikologjia e qenit”.

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Psikologjia e qenit”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *