Vepra 3 – Kim Mehmeti


Në këtë vepër voluminoze është e përmbledhur krijimtaria letrare e shkrimtarit dhe publicistit Kim Mehmeti. Botimi i veprave të Kim Mehmetit është një prurje e re në botën kulturore shqiptare dhe si e tillë, pasuron bibliotekën e lexuesit dhe kulturën shqiptare në përgjithësi.

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Vepra 3 – Kim Mehmeti”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *