Georges Simenon

Maçoku

Vepra “Maçoku” përmban elemente të fiksionit psikologjik dhe komedisë së zezë. Tregon një histori të një çifti të moshuar të martuar në fillim të të 70-tave, të cilët e kanë urryer njëri-tjetrin për vite me radhë për vrasjen e kafshëve shtëpiake të njëri-tjetrit. Ata nuk kanë folur, forma e tyre e vetme e komunikimit janë shënimet e rastësishme në copëza letre. Megjithatë, ata së shpejti do të kuptojnë se nuk mund të jetojnë pa njëri-tjetrin. Historia e Maçoku spekulohet se e ka origjinën nga marrëdhënia e vështirë e autorit me nënën e tij.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Georges Simenon

Georges Joseph Christian Simenonb ishte një shkrimtar belg. Një autor pjellor që botoi rreth 500 romane dhe vepra të shumta të shkurtra, Simenon njihet më së miri si krijuesi i detektivit imagjinar.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Maçoku”