Fahri Balliu

Panteoni i zi

(1 përshtypje)

Romani bestseller i shkrimtarit Fahri Balliu, që ka njohur disa ribotime në këto dhjetë vjet, edhe jashtë vendit, “Panteoni i zi”, dëshmon për talentin dhe penën e fuqishme të këtij shkrimtari dhe publicisti të njohur. Romani është një demaskim që i bëhet jetës së “Bllokut”, e cila edhe pse në pamje të parë dukej luksoze, në vetvete ishte e kalbur dhe e brejtur nga smira e krimi.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Fahri Balliu

Fahri Balliu është pronar dhe redaktor i stafit të gazetës shqiptare Gazeta 55 dhe “Shtëpisë Botuese 55”.

Përveçse shpesh është i ftuar në studiot e televizioneve shqiptare si opinionist për çështje të ndryshme, ai njihet edhe për shkrimet e tij në median e shkruar.

Balliu gjithashtu ka shkruar disa libra: “Zonja e zezë”, “Berisha përmes Kasandrave”, “Panteoni i Zi”, libra këto të përkthyer edhe në anglisht.

Ai është përshkruar si person në afërsi të kryeministrit shqiptar Sali Berisha.

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Panteoni i zi

  1. Gena Kond

    Liber shume i bukur…

Shto një përshtypje