Back

Një çerek shekulli për çështjen e Kosovës në Washington

Ky libër u përkushtohet atyre që brez pas brezi u sakrifikuan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.
Shkrimet e Harry Bajraktarit nëpër gazeta të përditshme në Shqipëri,Kosovë dhe Maqedoni janë përmbledhur në këtë libër .Këto shkrime kanë tematikë nga e kaluara 20-vjeÇare dhe nga e sotmja aktuale që kryesisht kanë të bëjnë me aktivitetin e shqiptarëve të amerikës në mbështetje të lirisë dhe pavarësisë së Kosovës edhe demokratizim të Shqipërisë

INTRO
 

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Harry Bajraktari

Harry Bajraktari ka lindur në vitin 1957, në Vranoc, Lug të Baranit, në komunën e Pejës. Familja e tij emigroi në Shtetet e Bashkuara në 1969. Harry është një zhvillues i suksesshëm i pasurive të patundshme në Nju Jork dhe Kosovë. Ai është një anëtar themelues dhe ish nënkryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptaro Amerikan (KKSHA) me seli në Uashington, DC. Ai gjithashtu themeloi dhe publikoi Illyria, gazeta shqiptaro-amerikane.

Ai njihet si veprimtar i shquar i çështjes shqiptare në Amerikë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Një çerek shekulli për çështjen e Kosovës në Washington”