Joby Warrick

Flamuj të zinj,Ngritja e Isis-it

“Flamuj të zinj. Një rrëfim zbulimtar I thellë dhe mrekullisht I detajuar mbi jetën dhe vdekjen Zarkavit ,ideatorit terrorist të pashoq,si dhe mbi ngritjen e levizjes që sot njihet si shteti Islamik’’.

INTRO
 

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Joby Warrick

Joby Warrick (i lindur më 4 gusht 1960) është një gazetar amerikan i cili ka punuar për The Washington Post që nga viti 1996, kryesisht duke shkruar për Lindjen e Mesme, diplomacinë dhe sigurinë kombëtare. Ai gjithashtu ka shkruar për komunitetin e inteligjencës, për përhapjen e armëve të shkatërrimit në masë (WMD) dhe mjedisin, dhe ka shërbyer gjithashtu si një anëtar i degës së hetimit të Postës. Puna e tij është njohur me dy çmime Pulitzer.

Warrick është autor i "The Triple Agent", një tregim që arrin kulmin në sulmin e Camp Chapman në Afganistan më 30 dhjetor 2009, që rezultoi me vrasjen e shtatë punonjësve të CIA-s nga një bombardues vetëvrasës. Warrick krediton Bob Woodward për të ndihmuar atë të strukturojë dorëshkrimin e librit.

Para punës së tij në The Washington Post, Warrick raportoi për The News & Observer të Raleigh, North Carolina. Gazeta mori çmimin Pulitzer 1996 për Shërbimin Publik për një seri artikujsh nga Warrick, Melanie Sill dhe Pat Stith.

Warrick u nderua me Çmimin e Pulitzer 2016 për Librin e Përgjithshëm për librin e tij Black Flags: Ngritja e ISIS.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Flamuj të zinj,Ngritja e Isis-it”