Sadik Bejko

Disidentët e rremë

(2 pershtypje degjuesish)

Pas librit “Vilsoni dhe Genci” Sadik Bejko në një tjetër libër hedh poshtë me argumente, dokumente dhe analiza të ashtuquajturit disidentë në letërsi, të cilët mashtrojnë me “burgjet” apo “persekutimet”, kur në të vërtetë kanë qenë spiunë dhe vegla të sigurimit të shtetit.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Sadik Bejko

Sadik Bejko ka lindur më 1944 në fshatin Kómar të Tepelenës. Ka studiuar gjuhë dhe letërsi shqipe në Universitetin e Tiranës. Vepra e tij është vlerësuar nga kritika. Ministria e Kulturës i ka dhënë çmimin Penda e argjendtë 1998, për vëllimin Letër Hamurabit, si vëllimi më i mirë i vitit.

Sadik Bejko pasuron poezinë shqipe me forma teknike... dëshiron të na bindë se fjala shqipe mund të bëjë mrekulli.

Përshtypjet (2)

2 përshtypje për Disidentët e rremë

  1. naim dema

    Liber i mire, por jo aq i nevojshem

  2. Bledi Hebeja

    Libër i çmuar. duhen edhe më shumë libra si ky…

Shto një përshtypje