Zonja sekretare

(1 përshtypje)


Për 8 vjet, gjatë dy mandateve presidenciale të Bill Clinton-it, Madeleine Albright-i mori pjesë aktive në ngjarjet më dramatike të kohës: nga përpjekjet për vendosjen e paqes në Lindjen e Mesme e deri në ndërhyrjen humanitare të NATO-s në Kosovë. Përmes kujtimeve të spikatura, gruaja që deri atëherë pati pozitën më të lartë në historinë e Amerikës, ndan me lexuesin historinë e saj të jashtëzakonshme dhe shpreh mendimet për çështjet ndërkombëtare gjatë një periudhe me trazira të papara.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

1 përshtypje për Zonja sekretare

  1. Ardijan Reka

    Faleminderit Sigal, libër i shkëlqyeshëm, leximi i mirë por shqipëtimi i fjalëve dhe emrave të huaj duhet përmirsuar.

    Ardi, Kaçanik.

Dërgo përshtypje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *