Muhamet Mjeku

Binak Alia dhe brezat pas tij

(1 përshtypje)

Muhamet Mjeku, autori i këtij libri në faqet e para në mënyrë origjinale na paraqet personazhet e librit, që i ngjajnë një vargmali të gjatë, te prire nga Binak Alia. Dhe jam në një mendje me autorin se 376 faqet e 26 kapitujt e këtij libri janë të pamjaftueshme për secilin protagonist të përmendur, sepse në këtë monografi, siç thekson ai, mund të shkruhen faqe e faqe, ku secili prej tyre ka histori, biografi, një vepër kombëtare të lënë pas, shumë luftëra dhe veprimtari humanitare, mirëpo të gjitha këto janë skicuar këtu në një dimension më të ngushtë për të dhënë një kompozicion të pashkëputshëm trajektimi që në të ardhmen do t`u jepet mundësia të tjerëve për të prezantuar e studiuar secilin veç e veç.”

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Muhamet Mjeku

Muhamet Mjeku është shkrimtar dhe publicist i njohur. Ai ka shkruar edhe libra, si: “Binak Alia dhe Brezat pas Tij”, “Një jetë midis Kosovës dhe Amerikës”, libra që janë shkruar në shqip dhe anglisht.

Historia "Një jetë midis Kosovës dhe Amerikës" mund të tingëllojë e ngjashme me shumë tregime të tjera rreth jetës së emigrantëve që erdhën në Amerikë dekada më parë, por është përvoja e tyre individuale që i veçon ato. Të gjithë emigrantët janë unikë në mënyrën e tyre. Kjo është historia e Mete Bajraktarit dhe familjes së tij, të cilët, me shumë ulje dhe ngritje, erdhën në këtë kontinent 37 vjet më parë. Nëpërmjet faqeve të këtij libri, ju do të keni mundësinë të ndiqni historinë e tyre.

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Binak Alia dhe brezat pas tij

  1. Ardijan Reka

    .

Shto një përshtypje