Muhamet Mjeku është shkrimtar dhe publicist i njohur. Ai ka shkruar edhe libra, si: “Binak Alia dhe Brezat pas Tij”, “Një jetë midis Kosovës dhe Amerikës”, libra që janë shkruar në shqip dhe anglisht.

Historia “Një jetë midis Kosovës dhe Amerikës” mund të tingëllojë e ngjashme me shumë tregime të tjera rreth jetës së emigrantëve që erdhën në Amerikë dekada më parë, por është përvoja e tyre individuale që i veçon ato. Të gjithë emigrantët janë unikë në mënyrën e tyre. Kjo është historia e Mete Bajraktarit dhe familjes së tij, të cilët, me shumë ulje dhe ngritje, erdhën në këtë kontinent 37 vjet më parë. Nëpërmjet faqeve të këtij libri, ju do të keni mundësinë të ndiqni historinë e tyre.

Duke shfaqur 2 rezultate

Trego Filtrat