Ilir Hoti

Amvisimi i rrezikut dhe industria e sigurimeve

Një njohje më e detajuar rreth amvisimit të rrezikut dhe industrisë së sigurimeve.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Amvisimi i rrezikut dhe industria e sigurimeve”