Harry Beckwith

Të shesësh të padukshmen

(6 pershtypje degjuesish)

Të shesësh të padukshmen ishte një libër sensacional në komunitetin e biznesit dhe sot vlerësohet si një ndër udhëzuesit klasikë të marketingut. Përmban strategji inteligjente dhe praktike, që ndihmojnë në rritjen e produktivitetit të çdo kompanie që orientohet nga shërbimet e tregut.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Harry Beckwith

Harry Beckwith kryeson Beckwith Partners, një firmë marketingu që këshillon njëzet e tre klientë të Fortune 200 dhe dhjetra ndërmarrje fillestare të aktivizuara me sipërmarrje për etiketimin dhe pozicionimin. I diplomuar në Stanford, Beckwith është një folës i mirënjohur ndërkombëtarisht. Ai është autori bestselling i pesë librave, të cilat, kolektivisht, janë përkthyer në njëzet e tre gjuhë.

Harry Beckwith është një ligjërues i ftuar shpesh për shumë korporata kombëtare, përfshirë ABC, Inc., BellSouth Corporation, Norwest Corporation dhe Marsh & McLennan Companies, Inc., etj. Ai jeton në Minneapolis, Minnesota.

Përshtypjet (6)

6 përshtypje për Të shesësh të padukshmen

 1. Fation Tahiri

  Super

 2. Leo Kovac

  👍

 3. Ardijan Reka

  I obliguar për të gjithë/a që janë në sektorin e biznesit.

 4. Ardijan Reka

  I obliguar për ato dhe ata që janë në sektorin e biznesit.

 5. Dardan

  ok

 6. Eriketa Kocollari

  Liber preciz per ceshtjet qe trajton. I nevojshëm per sektorin e shërbimeve.
  Lexim I mire

Shto një përshtypje