Parimet e kerkeses se llogarise


PARIMET E KËRKESËS SË LLOGARISË është shkruar pikërisht për ata drejtues apo menaxherë që synojnë të rritin në maksimum rendimentin e vartësve nëpërmjet një kërkese të lartë llogarie. nNëse synon të jesh drejtues i suksesshëm, mjafton të zbatosh në mënyrë rigoroze gjashtë parimet e kërkesës së llogarisë. nI mbushur me shembuj praktikë dhe aspak i rënduar me teori, ky libër përqendrohet në zgjidhjen e situatave të ndryshme.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Parimet e kerkeses se llogarise”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *