Brian Cole Miller ka mbi 25 vjet eksperiencë në Trajnim, Burime Njerëzore dhe Zhvillim Organizativ në industri të ndryshme. Për 14 vitet e fundit, ka qenë një konsulent menaxhues.

Gjithashtu ai ka shkruar disa libra. Më i riu është mbi “Aktivitetet e shpejta të ideve për menaxherët e zënë me punë”. Disa nga librat e tij më të shitur janë: “Aktivitete të shpejta të ndërtimit të ekipit për menaxherët e zënë me punë”; MË SHUMË Aktivitete të shpejta të ndërtimit të skuadrës për Menaxherët e zënë; Hapësirat për Takimet e Shpejta për Menaxherët e Zënë; Ngarkimi i Punonjësve me Përgjegjësi për Rezultatet; etj.

Showing the single result

Trego Filtrat