Shqiptaret europianet me te lashte e te rinj


Paraqitje piktoreske e dramës së pandërprerë njerëzore, shpresave, arritjeve, dështimeve dhe konflikteve të popujve shumëgjuhësh të kontinentit të vjetër.
…Europa e sotme, me institucionet e saj që ruajnë paqen…
…Vendi historik dhe bashkëkohor i shqiptarëve në kontinentin e tyre.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Shqiptaret europianet me te lashte e te rinj”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *