Harry Beckwith kryeson Beckwith Partners, një firmë marketingu që këshillon njëzet e tre klientë të Fortune 200 dhe dhjetra ndërmarrje fillestare të aktivizuara me sipërmarrje për etiketimin dhe pozicionimin. I diplomuar në Stanford, Beckwith është një folës i mirënjohur ndërkombëtarisht. Ai është autori bestselling i pesë librave, të cilat, kolektivisht, janë përkthyer në njëzet e tre gjuhë.

Harry Beckwith është një ligjërues i ftuar shpesh për shumë korporata kombëtare, përfshirë ABC, Inc., BellSouth Corporation, Norwest Corporation dhe Marsh & McLennan Companies, Inc., etj. Ai jeton në Minneapolis, Minnesota.

Showing the single result

Trego Filtrat