Michael Darmon
Yves Derai

Ndarjet

Nikolas Sarkozi ,me vendosjen e tij ne Elize ,ndryshoi kryekëput traditën tone politike.
“Hiperpresidenti”është vazhdimisht ne terren ,në mediat dhe trajton te gjitha ceshtjet me njeqind ne orë,nganjëherë në vend të ministrave te tij.
Duke perzjere prej shumë vitesh jeten publike dhe jeten private ,ai jeton je divorc rubrika e te cilit shoqëroi fitoren e pushtetit.
Disa jave me vone ,mbarë Franca mesonte idiklin e tij me këngëtaren Karla Bruni.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Michael Darmon

46 vjeÇ,reporter ne France 2ku mbulon aktualitetin elizean,eshte specializuar ne politiken franceze qe nga viti 1995.
Ai ka botuar dy vepra mbi Nikolas Sarkozinë.

Author Picture

Yves Derai

Yves Derai-,45 vjec,reporter ne Nouvel Economiste ku trajton politiken e brendshme ,ka botuardy vepra mbi paraardhesit e Nikolas Sarkozisë,Fransua Miteranin dhe Zhak Shirakun.Ai drejton gjithashtu Editions du Moment.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Ndarjet”