Rexhep Taip Erdogan lindja e nje lideri

(2 pershtypje degjuesish)

Të gjithë kanë një histori , pa dyshim . Por disa njerëz kanë me mijëra … Rexhep Tajjip Erdogan është njeri prej këtyre . Ndoshta ai është më në krye të atyre që gjenden në qendër të vëmendjes shoqërore . Nga vetë emri ai është kryeministri . Ai na sheh të gjithë ne , por ne e shohim më shumë atë . Me dashuri apo urrejtje, me admirim apo zemërim , me shpresë apo me frikë , të gjithë e ndjekim me vëmendje.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Përshtypjet (2)

2 përshtypje për Rexhep Taip Erdogan lindja e nje lideri

  1. hesat osmani

    Lider me kuptimin e plotë të fjalës

  2. Arbeni Rexhai

    Po dëgjojmë shpesh tek ne dhe më gjërë një sllogan “Islami Politik” Ky libër po u a jep përgjigjen më të thuktë, vetëm në një rresht të saj ku Erdogan thotë ” Unë jam musliman dhe si i till nuk cënoj as demokracinë as laicitetin”
    Një musliman i mirë nuk bie ndesh me qeverisjen e mirë, por bie ndesh me politikën e flliqur e të ndyre! Andaj politikanët kanë frikë nga Islami dhe Islami i ri larg politikës . E kur Islami ju afrua politikës, si në rastin e Erdogan, bota pa një shpresë se paska ende lider marrin diçka nga hiçi dhe e zhvendosin në maja të larta…

Shto një përshtypje