Flori Slatina

60 vjet Teatri Kombëtar

Një përmbledhje mbi aktorët dhe shfaqjet e vëna në skenë në 60- vjet histori teatër.

Flori slatina u lind ne Pogradec me 5 Mars 1971.U diplomua ne Universitetin e Tiranës ,në fakultetin e gjuhëve të huaja dega frëngjisht më 1993.Nga viti 1997 punon si gazetar në gazetën “55”

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Flori Slatina

Flori slatina u lind ne Pogradec me 5 Mars 1971.U diplomua ne Universitetin e Tiranës ,në fakultetin e gjuhëve të huaja dega frëngjisht më 1993.Nga viti 1997 punon si gazetar në gazetën “55”

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “60 vjet Teatri Kombëtar”