Nikolai Berdyaev

Zanafilla dhe kuptimi i komunizmit rus

Zanafilla dhe kuptimi i komunizmit rusNjë libër ku ka gjetur pasqyrim: – transformimi i inteligjencies ruse, – transformimi i mesianizmit dhe – transformimi që pësoi marksizmi klasik në Rusi në vitet ’40 në shek. XIX

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Nikolai Berdyaev

Nikolai Alexandrovich Berdyaev (18 mars 1874 - 24 Mars 1948) ishte një filozof fetar politik dhe njëkohësisht i krishterë rus që theksoi rëndësinë ekzistenciale shpirtërore të lirisë së njeriut dhe të njeriut. Drejtshkrime alternative historike të emrit të tij në anglisht përfshijnë "Berdiaev" dhe "Berdiaeff", dhe të emrit të tij të dhënë si "Nicolas" dhe "Nicholas".

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Zanafilla dhe kuptimi i komunizmit rus”