Valid Fariz

Revolucioni i ardhshëm

Revolucioni I ardhshëm I Valid Farizit është parashikim I ndryshimit social dhe politik që do të ndryshojë fytyren e Lindjes së Mesme si dhe të ardhmen e planetit.Farizi po lexonte të ardhmen’’-Magdi Kahlil gazetar egjiptiani Elaphit.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Valid Fariz

Walid Phares (Valid Fariz) është një studiues amerikan i lindur në Liban dhe ekspert politik i krahut të djathtë. Ai ka punuar për fushatat presidenciale republikane të Mitt Romney në vitin 2012 dhe Donald Trump në vitin 2016. Ai ka shërbyer gjithashtu si komentator për terrorizmin dhe Lindjen e Mesme për Fox News që nga viti 2007 dhe për NBC nga 2003 deri 2006. Një kristian maroniti, Phares ka fituar famë për lidhjen e tij me militantët e krishterë libanezë në vitet 1980 gjatë Luftës Civile Libaneze dhe për pikëpamjet e tij kundër Islamit.

“Valid Fariz është prej një kohe të gjatë ndër shkollarët më të mirë informuar të Lindjes së Mesme, popujve të atyshëm, kulturave të saj, si dhe lëvizjeve radikale atje”, thotw Senatori Xho Liberman pwr Fariz.

Fariz ka botuar me dhjetëra libra, ndër të tjera “Pranvera e Humbur”, “Rvolucioni i Ardhshëm”, “Lufta e Ideve” etj.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Revolucioni i ardhshëm”