Dan Senor & Saul Singer

Kombi qe u lind

Libri “Kombi që u lind” me autorë Dan Senor dhe Saul Singer është një dritare e mrekullueshme për të parë në brendësi, dhe kuptuar në thelbin e saj, pikërisht këtë mrekulli ekonomike, që i ka rrënjët tek inovacioni, teknologjitë e reja dhe start – up, këtë karakteristikë specifike speciale të një populli mjaft inovativ e largpamës në modelin dhe instrumentet e tij të preferuara të zhvillimit. Siç e nënvizojnë vetë autorët, “ky libër është pjesërisht shpjegim, pjesërisht argumentim dhe pjesërisht rrëfim” për historinë, kulturën dhe efektet e mrekullueshme të start – up nation, siç ka filluar të quhet rëndom Izraeli. Lexuesi shqiptar do të zbulojë në faqet e këtij libri një Izrael dhe një kulturë e mentalitet inovativ, shkencor e zhvillues që ndoshta nuk e ka menduar dhe imagjinuar kurrë. Do të gjejë një shembull perfekt dhe një frymëzim që na duhet aq shumë të gjithëve.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Dan Senor & Saul Singer

Daniel Samuel Senor (6 nëntor 1971) është një kolumnist, shkrimtar dhe këshilltar politik amerikan. Ai ishte zëdhënësi kryesor i Autoritetit të Përkohshëm të Koalicionit në Irak dhe këshilltar i lartë i politikës së jashtme të kandidatit presidencial të SHBA Mitt Romney gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2012. Një komentator i shpeshtë në Fox News dhe kontribues në The Wall Street Journal, ai është bashkëautor i librit Start-up Nation: The Story of Israel's Miracle Economy (2009). Ai është i martuar me personalitetin e televizionit Campbell Brown.

Saul Singer është ish redaktor i redaksisë në The Jerusalem Post, këngëtari bashkë-shkroi me Dan Senor Start-up Nation: Historia e Mrekullisë Ekonomike të Izraelit, një shitës më i mirë që heton aftësitë inovative të Izraelit.

Para emigrimit në Izrael, Singer shërbeu si këshilltar në Kongresin e Shteteve të Bashkuara në Dhomën e Punëve të Jashtme dhe Komisionet Bankare të Senatit.

Së bashku me Dan Senor, Singer shkruan librin “Kombi që u lind”, botuar në vitin 2009. Libri ishte shumë i pëlqyer, duke u renditur i pesti nw listwn e mw tw mirwve nw shitjet e The New York Times nw 2010.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Kombi qe u lind”