Daniel Samuel Senor (6 nëntor 1971) është një kolumnist, shkrimtar dhe këshilltar politik amerikan. Ai ishte zëdhënësi kryesor i Autoritetit të Përkohshëm të Koalicionit në Irak dhe këshilltar i lartë i politikës së jashtme të kandidatit presidencial të SHBA Mitt Romney gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2012. Një komentator i shpeshtë në Fox News dhe kontribues në The Wall Street Journal, ai është bashkëautor i librit Start-up Nation: The Story of Israel’s Miracle Economy (2009). Ai është i martuar me personalitetin e televizionit Campbell Brown.

Saul Singer është ish redaktor i redaksisë në The Jerusalem Post, këngëtari bashkë-shkroi me Dan Senor Start-up Nation: Historia e Mrekullisë Ekonomike të Izraelit, një shitës më i mirë që heton aftësitë inovative të Izraelit.

Para emigrimit në Izrael, Singer shërbeu si këshilltar në Kongresin e Shteteve të Bashkuara në Dhomën e Punëve të Jashtme dhe Komisionet Bankare të Senatit.

Së bashku me Dan Senor, Singer shkruan librin “Kombi që u lind”, botuar në vitin 2009. Libri ishte shumë i pëlqyer, duke u renditur i pesti nw listwn e mw tw mirwve nw shitjet e The New York Times nw 2010.

Showing the single result

Trego Filtrat