Tragjedia dhe lavdia e klerit katolik ne shqiperi Vellimi 2


Dëshmi rrënqethëse përshkruhen në këtë libër mbi persekutimin,vrasjen dhe internimin e klerikëve në mbarë vendin.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Tragjedia dhe lavdia e klerit katolik ne shqiperi Vellimi 2”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *