Nikolai Alexandrovich Berdyaev (18 mars 1874 – 24 Mars 1948) ishte një filozof fetar politik dhe njëkohësisht i krishterë rus që theksoi rëndësinë ekzistenciale shpirtërore të lirisë së njeriut dhe të njeriut. Drejtshkrime alternative historike të emrit të tij në anglisht përfshijnë “Berdiaev” dhe “Berdiaeff”, dhe të emrit të tij të dhënë si “Nicolas” dhe “Nicholas”.

Showing the single result

Trego Filtrat