H.C Armstrong

Ujku I Murrmë

(4 pershtypje degjuesish)

Në këtë libër të shkruar nga Amstrong jepet jeta dhe vepra e Qemal Ataturkut, ose siç njihej si “Ujku i murrmë.’’

Jeta e Qemal Ataturkut është një informacion i rrallë dhe një mësim i mirë se si mund të ndërtohet një shtet, një udhëheqës.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Përshtypjet (4)

4 përshtypje për Ujku I Murrmë

 1. Roland Sharra

  👍

 2. Arbri Hera

  Paraqitur shume mire per degjim dhe falenderime per kete mundesi e cila mundeson ecjen nen shoqeri te librit. Urime.

 3. Ardijan Reka

  Një histori që nuk ndalesh së ndëgjuari deri n’fund.

  Kaçanik.

 4. Heni Rod

  Interesant nga pikëpamja historike edhe pse përshkruan një situatë shumë të ndryshme nga ajo që prezantohet kur vizitoni Anitkabir. Pjesa më e madhe e librit ka të bëjë me karrierën e tij ushtarake dhe ngritjen në pushtet. Reformat e tij (të cilat janë absolutisht frymëzuese) janë përshkruar shkurtimisht.

Shto një përshtypje