Ken Follet

Shtyllat e tokes

(2 pershtypje degjuesish)

“Shtyllat e Tokës” rrëfen historinë e Filipit, kryemurg i Kingsbrixhit, i cili merr përsipër të ndërtojë katedralen gotike më të madhe që ka njohur bota… historinë e Tomit, muratorit që bëhet arkitekti i tij, një njeri i ndarë më dysh në shpirtin e vet… atë të zonjës Aliena, që nuk mund të shpëtojë nga një turp i fshehtë… dhe historinë e luftës ndërmjet të mirës dhe të keqes, që do ta kthejë kishën kundër shtetit dhe vëllanë kundër vëllait.
Një rrëfenjë epike magjepsëse e ambicies, anarkisë dhe pushtetit absolut, e vendosur në sfondin e gjerë mesjetar të Anglisë së shekullit të dymbëdhjetë – kjo është kryevepra historike e Ken Follett-it.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Ken Follet

Kenneth Martin Follett , (lindur më 5 qershor 1949) është një autor i thrilleve dhe romaneve historike që ka shitur më shumë se 160 milion kopje të veprave të tij. Shumë nga librat e tij kanë arritur renditje të lartë në listat më të mira të shitësve. Për shembull, në SH.B.A., shumë arritën pozicionin numër 1 në listën më të mirë të shitjeve në New York Times

Përshtypjet (2)

2 përshtypje për Shtyllat e tokes

 1. Rinaldo Gjolaj

  Përshëndetje!
  Iu falenderoj për mundësinë që na jepni për të dëgjuar librat!
  E kam lexuar këtë libër deri në pjesën 71. Pjesa 72 nuk hapet, i kontrollova edhe pjesët e tjera dhe nuk u hapen edhe pjesët 75 dhe 110.
  Edhe njëher iu përshëndes dhe iu falenderoj dhe pres që të rregullohen këto pjesë që të vazhdoj t’i dëgjoj.

 2. Rinaldo Gjolaj

  Falmnderit për rregullimin e pjesve më lartë. Dhe pjesa 93 nuk hapet.

Shto një përshtypje