Kenneth Martin Follett , (lindur më 5 qershor 1949) është një autor i thrilleve dhe romaneve historike që ka shitur më shumë se 160 milion kopje të veprave të tij. Shumë nga librat e tij kanë arritur renditje të lartë në listat më të mira të shitësve. Për shembull, në SH.B.A., shumë arritën pozicionin numër 1 në listën më të mirë të shitjeve në New York Times

Showing the single result

Trego Filtrat

Shtyllat e tokes