Fahri Balliu

Berisha përmes Kasandrave

(1 përshtypje)

“Berisha përmes Kasandrave” i autorit Fahri Balliu është një vështrim ndryshe mbi një prej personazheve më të rëndësishme të politikës shqiptare. Kjo biografi është në një fare mënyre dhe biografia e parë e shkruajtur me një stil tjetër pas viteve 90-të në Shqipëri. “Cçdo mbret dhe princ, çdo fëmijë dhe burrë qoftë, rri përballë “Kasandrës” së vet. Politikanët jo rrallë e marrin me të mirë KASANDREN e tyre, por ajo kurrë nuk i ndryshon parathënat e saj. Kurse PresidentiiI Shqipërisë Berisha, nuk pati përballë një KASANDER, por disa, madje jo vetëm të llojit mitologjik. KASANDRAT e Berishës nuk u ngopën duke parathënë të zeza për të, pastaj u shndërruan në protagonist për tia shembur bëmën e mirë dhe u dogjën në dritën e fatit të tij”, shkruan Balliu në hyrje të këtij libri.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Fahri Balliu

Fahri Balliu është pronar dhe redaktor i stafit të gazetës shqiptare Gazeta 55 dhe “Shtëpisë Botuese 55”.

Përveçse shpesh është i ftuar në studiot e televizioneve shqiptare si opinionist për çështje të ndryshme, ai njihet edhe për shkrimet e tij në median e shkruar.

Balliu gjithashtu ka shkruar disa libra: “Zonja e zezë”, “Berisha përmes Kasandrave”, “Panteoni i Zi”, libra këto të përkthyer edhe në anglisht.

Ai është përshkruar si person në afërsi të kryeministrit shqiptar Sali Berisha.

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Berisha përmes Kasandrave

  1. Kristo Qorri

    Po te jap vetem nje yll….dhe arsyeja eshte e thjeshte. Komunisti Berisha vetem yll i padukshem i mungon. Ylli kimunist eshte Kasandra e tij.

Shto një përshtypje