Fahri Balliu është pronar dhe redaktor i stafit të gazetës shqiptare Gazeta 55 dhe “Shtëpisë Botuese 55”.

Përveçse shpesh është i ftuar në studiot e televizioneve shqiptare si opinionist për çështje të ndryshme, ai njihet edhe për shkrimet e tij në median e shkruar.

Balliu gjithashtu ka shkruar disa libra: “Zonja e zezë”, “Berisha përmes Kasandrave”, “Panteoni i Zi”, libra këto të përkthyer edhe në anglisht.

Ai është përshkruar si person në afërsi të kryeministrit shqiptar Sali Berisha.

Duke shfaqur 2 rezultate

Trego Filtrat