Joseph Maxwell Cleland

Zemra e patriotit

(1 përshtypje)

“Zemra e Patriotit” është një autobiografi e shkruar nga Max Cleland, ish-senator i Senatit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, nga Xhorxhia. Ky libër është një rrëfim vetjak i një heroi, në kuptimin terësor të kësaj fjale, I cili me kurajën, shpirtin e madh, karakterin e paepur, sfidon ferrin fizik dhe psikologjik dhjetëravjeçarë, të fshehur skutave të padukshme të mendjes njerëzore.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Additional information

Additional information

Autore

Joseph Maxwell Cleland

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Zemra e patriotit

  1. Armi

    Ushtaret qe shkojne ne lufte jane nje deshmi e gjalle e pasojave te tmerrshme qe sjell lufta. Leximi fantastik!!

Shto një përshtypje