Mustafa Tukaj

Rivalet

Një roman mbi një realitet që ka lindur dukuri të panjohura, që po zhvillohen sipas mënyrës dhe konfiguracionit të këtij realiteti dhe që lëvizin nga bërthama në periferi dhe anasjelltas…

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Additional information

Additional information

Autore

Mustafa Tukaj

Info rreth Autorit
Author Picture

Mustafa Tukaj

Mustafa Tukaj lindi në Shkodër më 14 nëntor 1952. Studimet e larta i kreu në Universitetin e Tiranës, (Fakultetin e Gjuhëve të Huaja) në vitin 1974. Ka punuar si mësues në shkolla të ndryshme dhe më pas si dramaturg - libretist në teatrin "Migjeni", Shkodër. Roman për të rinj ,ku cdo adoleshent dhe jo vëtem gjen veten në keto ngjarje të përshkruara me aq thjeshtësi e një gjuhe artistike sa reale dhe aq edhe letrare.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Rivalet”