Mustafa Tukaj lindi në Shkodër më 14 nëntor 1952. Studimet e larta i kreu në Universitetin e Tiranës, (Fakultetin e Gjuhëve të Huaja) në vitin 1974. Ka punuar si mësues në shkolla të ndryshme dhe më pas si dramaturg – libretist në teatrin “Migjeni”, Shkodër. Roman për të rinj ,ku cdo adoleshent dhe jo vëtem gjen veten në keto ngjarje të përshkruara me aq thjeshtësi e një gjuhe artistike sa reale dhe aq edhe letrare.

Duke shfaqur 3 rezultate

Trego Filtrat