Mustafa Tukaj

Të rritur pa dhjetë minuta

Mustafa Tukaj lindi në Shkodër më 14 nëntor 1952. Studimet e larta i kreu në Universitetin e Tiranës, (Fakultetin e Gjuhëve të Huaja) në vitin 1974. Ka punuar si mësues në shkolla të ndryshme dhe më pas si dramaturg – libretist në teatrin “Migjeni”, Shkodër. Roman për të rinj ,ku cdo adoleshent dhe jo vëtem gjen veten në keto ngjarje të përshkruara me aq thjeshtësi e një gjuhe artistike sa reale dhe aq edhe letrare.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Mustafa Tukaj

Mustafa Tukaj lindi në Shkodër më 14 nëntor 1952. Studimet e larta i kreu në Universitetin e Tiranës, (Fakultetin e Gjuhëve të Huaja) në vitin 1974. Ka punuar si mësues në shkolla të ndryshme dhe më pas si dramaturg - libretist në teatrin "Migjeni", Shkodër. Roman për të rinj ,ku cdo adoleshent dhe jo vëtem gjen veten në keto ngjarje të përshkruara me aq thjeshtësi e një gjuhe artistike sa reale dhe aq edhe letrare.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Të rritur pa dhjetë minuta”