Kati Marton

Armiq të popullit

(1 përshtypje)

Kati Marton, gazetare dhe shkrimtare e njohur ameriakne me origjine hungareze, bashkëshortja e diplomatit Richard Holbruk, vjen për publikun shqiptar me librin “Armiq të Popullit-udhëtimi i familjes sime për në Amerikë”. Është një dëshmi personale, ku autorja tregon historinë e prindërve të saj, të burgosur nga regjimi komunist në Hungari, të akuzuar si bashkëpunëtorë të CIA.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Kati Marton

Kati Marton (lindur më 3 prill 1949) është një autor dhe gazetar hungarez-Amerikan. Karriera e saj ka përfshirë raportimin për ABC News si një korrespodent i huaj dhe Radio Publike Kombëtare, ku ajo filloi si asistente prodhimi në 1971, si dhe gazetari të shtypura dhe të shkruaj një numër librash.

Ajo është një ish kryetare e Koalicionit Ndërkombëtar të Shëndetit të Grave dhe një drejtore (ish kryetare e Komitetit për Mbrojtjen e Gazetarëve dhe organeve të tjera, përfshirë Komitetin Ndërkombëtar të Shpëtimit, Human Rights Watch dhe Fondacionin New America).

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Armiq të popullit

  1. Alketa Brahaj

    Eshte nje biografi interesante qe të mban mberthyer.

Shto një përshtypje