Kati Marton (lindur më 3 prill 1949) është një autor dhe gazetar hungarez-Amerikan. Karriera e saj ka përfshirë raportimin për ABC News si një korrespodent i huaj dhe Radio Publike Kombëtare, ku ajo filloi si asistente prodhimi në 1971, si dhe gazetari të shtypura dhe të shkruaj një numër librash.

Ajo është një ish kryetare e Koalicionit Ndërkombëtar të Shëndetit të Grave dhe një drejtore (ish kryetare e Komitetit për Mbrojtjen e Gazetarëve dhe organeve të tjera, përfshirë Komitetin Ndërkombëtar të Shpëtimit, Human Rights Watch dhe Fondacionin New America).

Showing the single result

Trego Filtrat

Armiq të popullit