Paolo Cognetti

Tete malet

Pietroja është një djalë qyteti, vetmitar e paksa idhnak. E ëma punon në një konsultore periferie dhe dhuntia e saj është të shqetësohet për të tjerët. I ati është kimist, një njeri sedërmadh e magjepsës, që kthehet nga puna në shtëpi çdo ditë i xhindosur.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Paolo Cognetti

Paolo Cognetti (Milano, 27 janar 1978) është një shkrimtar italian. Ai filloi të studionte matematikë në universitet, por u largua për tu regjistruar në shkollën e krijimit të filmave në Milano Civica Scuola di Kinema «Luchino Visconti», ku u diplomua në vitin 1999. Ai mësoi vetë letërsinë amerikane dhe filloi të drejtojë dokumentarë në 2004.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Tete malet”