Paolo Cognetti (Milano, 27 janar 1978) është një shkrimtar italian. Ai filloi të studionte matematikë në universitet, por u largua për tu regjistruar në shkollën e krijimit të filmave në Milano Civica Scuola di Kinema «Luchino Visconti», ku u diplomua në vitin 1999. Ai mësoi vetë letërsinë amerikane dhe filloi të drejtojë dokumentarë në 2004.

Showing the single result

Trego Filtrat